Ingrediente:
2 albusuri (oua medii), 130 gr zahar tos, 1 praf de sare , 5 gr zahar vanilat.
Instructiuni preparare
IMPORTANT
- Vasele si ustensilele folosite sa fie foarte bine degresate.
Albusurile (la temperatura camerei si fara gram de galbenus ) se mixeaza cu sare pana devin o spuma densa.
Adaugam in ploaie o lingura plina de zahar , zaharul vanilat si mixam pana acestea se dizolva complet.
Adaugam treptat zaharul si mixam pana obtinem o spuma densa , lucioasa iar prin miscarea vasului sa nu cada.
Compozitia formata se pune intr-un pos cu varf stelat.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam aveline de bezea – vezi foto.
Tava se introduce pe treapta de mijloc a cuptorului si se coc cca 1 ora la foc mic (110 C).
Usa cuptorului va sta permanent intredeschisa cu ajutorul unei linguri de lemn.
Dupa coacere , lasam bezelele sa se racesca in cuptor cu usa complet deschisa.
putem sa le si coloram
Au comentat
12.10.2018
Viorica Gemanar
minunate! ti se topesc in gura! iamy
Vezi toate răspunsurile Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
14.10.2018
OPREA NETA-AZALIA
poza bezelelor cu zmeura (cele roz) este postata si pe alt site, va apartine sau..??
Vezi toate răspunsurile Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
16.10.2018
Mirela Gusetu
CE FRUMOASE SUNT COLORATE.
Vezi toate răspunsurile Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
17.10.2018
Irina varvorea
desertul copilariei mele. si mama facea cand eram mica :-)
Vezi toate răspunsurile31.10.2018
Ovidiu Gusetu
La fel și la mine.
Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
17.10.2018
Lucica Agache
arata super,sa avem pofta la bunatati
Vezi toate răspunsurile31.10.2018
Ovidiu Gusetu
Sunt frumos colorate.
Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
08.02.2019
Amalia Ungureanu
Desertul copilariei
Vezi toate răspunsurile Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
INTRĂ ÎN CONT