• Greieri

    Greieri

    Vânt

    Ploaie

    Ploaie în pădure

  • previous
  • play
  • pause
  • next
  • X
Cauta Inchide
Natură
    Rezultate găsite în categoria Natură
    Odihnă
      Rezultate găsite în categoria Odihnă
      Mâncare
        Rezultate găsite în categoria Mâncare
        Do it Yourself!
          Rezultate găsite în categoria Do it Yourself
          Mișcare
            Rezultate găsite în categoria Mișcare
            Profile
              In Tihna
              • Ambient
              • Caută
              • Postează în tihnă
              • INTRĂ ÎN CONT
              • Creează cont
              • Odihnă
              • Mișcare
              • Natură
              • Mâncare
              • Do it yourself
              • Hartă
              • Prăvălia de tihnă

              Urmărește-ne și pe:

              Facebook Pinterest Youtube

              Share

                Search
              Despre Contact

              Un proiect
              făcut cu răbdare de

              Napolact
              Inchide

              Mâncare

               

              Bezele

              12.10.2018

              Cretu Valentina Cretu Valentina Comentarii:    8

              Facebook Twitter Pinterest

              Ingrediente:

              2 albusuri (oua medii), 130 gr zahar tos, 1 praf de sare , 5 gr zahar vanilat.

               Instructiuni preparare

              IMPORTANT

              • Vasele si ustensilele folosite sa fie foarte bine degresate.

              Albusurile (la temperatura camerei si fara gram de galbenus ) se mixeaza cu sare pana devin o spuma densa.

              Adaugam in ploaie o  lingura plina de zahar , zaharul vanilat si mixam pana acestea se dizolva complet.

              Adaugam treptat zaharul si mixam pana obtinem o spuma densa , lucioasa iar prin miscarea vasului sa nu cada.

              Compozitia formata se pune intr-un pos cu varf stelat.

              Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam aveline de bezea – vezi foto.

              Tava se introduce pe treapta de mijloc a cuptorului  si se coc cca 1 ora la foc mic (110 C).

              Usa cuptorului va sta permanent  intredeschisa cu ajutorul unei linguri de lemn.

              Dupa coacere ,   lasam bezelele sa se racesca in cuptor cu usa complet deschisa.

              putem sa le si coloram

              Imagine similarăImagine similarăImagini pentru bezeleImagini pentru bezeleImagini pentru bezele

              Share

              Facebook Twitter Pinterest

              Autorul

              Cretu Valentina

              Articole

              215

              Locuri

              3

              Comentarii

              80

              Alte articole

              Articol
              Elena Elena 7

              Mâncare

               

              CE MâNCăM CâND
              MERGEM LA PLAJă...

               
              Articol
              Adriana Alecu Adriana Alecu 1

              Mâncare

               

              ÎN IANUARIE
              MâNCăM LEGUME!

               
              Articol
              Bianca Fetic Bianca Fetic 3

              Mâncare

               

              PRAJITURA REGIN
              MARIA

               

              Au comentat

              12.10.2018

              Viorica Gemanar

              minunate! ti se topesc in gura! iamy

              Vezi toate răspunsurile Răspunde și tu

              Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!

              14.10.2018

              OPREA NETA-AZALIA

              poza bezelelor cu zmeura (cele roz) este postata si pe alt site, va apartine sau..??

              Vezi toate răspunsurile Răspunde și tu

              Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!

              16.10.2018

              Mirela Gusetu

              CE FRUMOASE SUNT COLORATE.

              Vezi toate răspunsurile Răspunde și tu

              Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!

              17.10.2018

              Irina varvorea

              desertul copilariei mele. si mama facea cand eram mica :-)

              Vezi toate răspunsurile

              31.10.2018

              Ovidiu Gusetu

              La fel și la mine.

              Răspunde și tu

              Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!

              17.10.2018

              Lucica Agache

              arata super,sa avem pofta la bunatati

              Vezi toate răspunsurile

              31.10.2018

              Ovidiu Gusetu

              Sunt frumos colorate.

              Răspunde și tu

              Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!

              08.02.2019

              Amalia Ungureanu

              Desertul copilariei

              Vezi toate răspunsurile Răspunde și tu

              Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!

              Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!

              INTRĂ ÎN CONT
              Napolact
              Inchide
              Facebook Login

              Sau



              Am cont, vreau să intru in cont
              Facebook Login

              Sau



              Ai uitat parola?


              Nu ai cont?

              Articolul tău se află în validare, după ce va fi aprobat va apărea în contul tău!

              Te rugăm să activezi contul înainte de a te conecta

              Un email cu noua parolă tocmai a fost trimis

              Îți mulțumim pentru confirmare. Te rugăm să te autentifici pentru a intra în contul tău, punctul de pornire pentru o experiență așa cum ți-o dorești!





              Felicitări! Contul tău a fost creat. Te rugăm să verifici adresa de e-mail folosită, pentru a confirma și a accesa contul tău.

              Adresa de email sau parola introduse gresit.

              Prea multe încercări nereușite.

              Felicitări! Contul tău a fost modificat cu success.

              Bine ai venit în această oază de liniște, desprinsă din inima Ardealului!

              Aici poți descoperi și împărtăși acele lucruri simple care ne ajută pe toți să ne regăsim și să trăim experiențe autentice în fiecare zi: bucate felurite, activități care mai de care, locuri alese și idei nemuritoare, toate aducătoare de frumos și relaxare.

              Pentru o experiență completă și pentru a fi mereu la curent cu noutățile și veștile bune, te invităm să-ți creezi un cont.

              Pentru a recupera parola, te rugăm să-ți introduci adresa de e-mail:

              TRIMITE

              În scurt timp, vei primi parola pe e-mail.

              In Tihna  

              Bine ai venit în această oază de liniște,
              desprinsă din inima Ardealului!

               

              Aici poți descoperi și împărtăși acele lucruri simple care ne ajută pe toți să ne regăsim și să trăim experiențe autentice în fiecare zi: bucate felurite, activități care mai de care, locuri alese și idei nemuritoare, toate aducătoare de frumos și relaxare.

              Pentru o experiență completă și pentru a fi mereu la curent cu noutățile și veștile bune, te invităm să-ți creezi un cont.

              ODIHNĂ
              MIȘCARE
              NATURĂ
              MÂNCARE
              DO IT YOURSELF
              Creează cont Parcurge În Tihnă

              Detalii despre termenii și condiții, cookies și politica de confidenţialitate.

              Contact

              Dacă întâmpini vreo dificultate pe parcurs sau pur și simplu vrei să ne transmiți un mesaj, te rugăm să completezi formularul de mai jos.

              Nume și prenume:

              E-mail:

              Trimite

              Până atunci, ne poți găsi și pe:

              Facebook Pinterest Youtube