Ce ar putea face o salată mai bună? Cartofii prăjiți, desigur! Dar să fie cartofii prăjiți încărcați cu topping-ul tău preferat mediteranean, de la castraveți și ceapă crocantă, la humus și telemea Huedin de la Napolact, adunate împreună cu un sos de iaurt pregătit de Napolact de asemenea.
Ai nevoie de:
iaurtul:
- 1 ½ căni de iaurt Napolact (365 g)
- ¼ cană de pătrunjel proaspăt, mărunțit (10 g)
- 1 lingură de mărar proaspăt, tocat, plus pentru garnitură
- 2 căței de usturoi, tocat mărunt
- 1 linguriță sare
- 2 lingurițe suc de lămâie
cartofii:
- 4 căni de ulei vegetal, pentru prăjit (960 ml)
- apă rece, pentru înmuiere
- 2 căni de gheață (280 g)
- 2 linguri suc de lămâie, împărțit
- 3 cartofi medii
- 1 pachet Amestec de condimente
topping-ul:
- ½ ceașcă de năut, scurs și clătit (100 g)
- ½ cană plină cu felii de castravete, tăiat cubulețe (65 g)
- câteva frunze de salată, tocate (70 g)
- 1 roșie, tăiată în cuburi
- ¼ cană ceapă roșie, tăiată cubulețe (35 g)
- ½ cană de Telemea Huedin (55 g)
- 2 linguri cu mărar proaspăt, mărunțit aproximativ
Au comentat
19.09.2019
Gheorghe Cim
Bun sos TZATZIKI
Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
10.10.2019
Florescu Cristiana Mihaela
Hmmm! Delicios
Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
22.10.2019
Chirigiu Dorina
ceva bun, merita incercat
Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
03.02.2020
Lucica Agache
O idee buna
Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
INTRĂ ÎN CONT