• Greieri

    Greieri

    Vânt

    Ploaie

    Ploaie în pădure

  • previous
  • play
  • pause
  • next
  • X
Cauta Inchide
Natură
    Rezultate găsite în categoria Natură
    Odihnă
      Rezultate găsite în categoria Odihnă
      Mâncare
        Rezultate găsite în categoria Mâncare
        Do it Yourself!
          Rezultate găsite în categoria Do it Yourself
          Mișcare
            Rezultate găsite în categoria Mișcare
            Profile
              In Tihna
              • Ambient
              • Caută
              • Postează în tihnă
              • INTRĂ ÎN CONT
              • Creează cont
              • Odihnă
              • Mișcare
              • Natură
              • Mâncare
              • Do it yourself
              • Hartă
              • Prăvălia de tihnă

              Urmărește-ne și pe:

              Facebook Pinterest Youtube

              Share

                Search
              Despre Contact

              Un proiect
              făcut cu răbdare de

              Napolact
              Inchide

              Mâncare

               

              Ce să faci bun cu unt de arahide - Cheesecake

              01.09.2016

              Corina Vasilescu Corina Vasilescu Comentarii:    10

              Facebook Twitter Pinterest

              Eu am o vorbă: atunci când ceva este atât de bun încât îmi vine să mă ascund, să nu cumva să mă vadă și alții (poate vor și ei), spun că este ceva păcătos. E atât de delicios încât nu-ți vine să crezi că ai voie să mănânci.

              Și totuși nu mai vrei să te oprești.

              Cam asta face untul de arahide din mine. Și de unul singur, dar mai ales dacă se combină cu ingredientele potrivite. Și chiar dacă sunt câteva rețete pe care le-aș ține doar pentru mine, aș vrea să înțelegi despre ce vorbesc și să împart cu tine aceste plăceri.

              Trebuie să știi, totuși, că deși este foarte sănătos, dacă îl vei consuma în exces untul de arahide se va simți la kilograme. Pentru că la fel cum e bogat în proteine și fibre, este și bogat în numărul de calorii. Ca să fii sigur că iei cea mai sănătoasă alegere, uită-te după un unt de arahide care să nu conțină zahăr, sare sau ulei extra și care să fie făcut, în proporție cât mai mare, din arahide.

              Deci ce facem bun?

              Să începem cu ce-mi place mie cel mai mult. Zic să începem pentru că asta e doar prima rețetă pe care ți-o recomand. Vor urma și altele care-mi plac cel mai mult pentru că toate sunt atât de bune încât nu mă pot hotărî care este cea mai cea.

              Cheesecake cu unt de arahide

              Ca să prepari bunătatea asta ai nevoie de:

              1. Blat:

              • 30 biscuiți digestivi (dacă găsești cu ciocolată e și mai bine!)
              • 6 linguri de unt Napolact 65% grăsime, topit
              • Un vârf de sare

              2. Crema:

              • 900 g cremă de brânză
              • 5 ouă
              • 1 ½ cană de zahăr brun
              • 1 cană unt de arahide
              • 1 smântână Napolact Prima
              • 1 esență vanilie

              3. Topping:

              • 1 smântână Napolact Prima
              • 1 cană fulgi de ciocolată

              Cum prepari:

              1. Încălzește cuptorul la 170 C.
              2. Amestecă biscuiții zdrobiți cu untul și sarea și așază acest amestec într-un strat uniform la baza tăvii. Presează bine cu o lingură sau cu fundul unui pahar. Acoperă tava și pune-o la frigider până prepari crema.
              3. Bate cu mixerul crema de brânză, ouăle, zahărul brun, untul de arahide, smântâna și vanilia. Folosește mixerul la o viteză mică și bate compoziția până când arată ca o spumă aerată.
              4. Toarnă umplutura în blatul de biscuiți pregătit mai devreme. Coace la 170 C timp de 15 minute, apoi redu intensitatea temperaturii la 120 C și continuă coacerea timp de 60-90 de minute. Scoate-o din cuptor și las-o să se răcească. Înainte să o tai, trebuie ținută la frigider câteva ore.
              5. Pentru a face topping-ul de ciocolată, încălzește smântâna la foc mic, dar până în punctul ei de fierbere. Ia-o de pe foc și amestec-o cu fulgii de ciocolată până când ai o compoziție omogenă. Toarnă peste cheesecake astfel încât să curgă și pe părțile laterale.

              Și acum nu mai rămâne decât să te bucuri în tihnă de această bunătate. Poftă bună!

              Dacă ai încercat-o, spune-mi cum ți se pare. Tu ce ai mai adăuga ca să îmbunătățești rețeta?  

              #intihna #mancare #cheesecake #reteta #untdearahide #delicii #dulciuri #rasfat #tort

              Share

              Facebook Twitter Pinterest

              Autorul

              Corina Vasilescu

              Articole

              32

              Locuri

              0

              Comentarii

              5

              Alte articole

              Articol
              Corina Vasilescu Corina Vasilescu 0

              Mâncare

               

              CE Să îI MAI
              GăTEșTI PUIULUI <...

               
              Articol
              Cretu Valentina Cretu Valentina 9

              Mâncare

               

              ECLERE

               
              Articol
              Cretu Valentina Cretu Valentina 7

              Mâncare

               

              COZONAC CU NUCI şI
              SMâNTâNă

               

              Au comentat

              29.09.2016

              Victor Antohe

              un desert apetisant!

              Vezi toate răspunsurile

              01.11.2018

              Ovidiu Gusetu

              Și dulceeee.

              Răspunde și tu

              Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!

              02.10.2016

              Corina Podocea

              Si eu am deseori pofte din astea... :D

              Vezi toate răspunsurile Răspunde și tu

              Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!

              02.10.2016

              Eu Liudmila

              Arata demential

              Vezi toate răspunsurile Răspunde și tu

              Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!

              13.10.2016

              Ionel Duminicescu

              Suna delicios, o reteta ce trebuie incercata si acasa!

              Vezi toate răspunsurile Răspunde și tu

              Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!

              15.11.2016

              Ionel Duminicescu

              Cheesecake cu unt de arahide...un deliciu

              Vezi toate răspunsurile

              01.11.2018

              Ovidiu Gusetu

              Nu am mâncat așa ceva.

              Răspunde și tu

              Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!

              30.11.2016

              Smarandache Daniella

              Multumim pentru reteta!

              Vezi toate răspunsurile Răspunde și tu

              Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!

              25.07.2018

              OPREA NETA-AZALIA

              trebuie sa fie foarte gustos, dupa descriere

              Vezi toate răspunsurile

              01.11.2018

              Ovidiu Gusetu

              Cred că este gustos.

              Răspunde și tu

              Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!

              Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!

              INTRĂ ÎN CONT
              Napolact
              Inchide
              Facebook Login

              Sau



              Am cont, vreau să intru in cont
              Facebook Login

              Sau



              Ai uitat parola?


              Nu ai cont?

              Articolul tău se află în validare, după ce va fi aprobat va apărea în contul tău!

              Te rugăm să activezi contul înainte de a te conecta

              Un email cu noua parolă tocmai a fost trimis

              Îți mulțumim pentru confirmare. Te rugăm să te autentifici pentru a intra în contul tău, punctul de pornire pentru o experiență așa cum ți-o dorești!





              Felicitări! Contul tău a fost creat. Te rugăm să verifici adresa de e-mail folosită, pentru a confirma și a accesa contul tău.

              Adresa de email sau parola introduse gresit.

              Prea multe încercări nereușite.

              Felicitări! Contul tău a fost modificat cu success.

              Bine ai venit în această oază de liniște, desprinsă din inima Ardealului!

              Aici poți descoperi și împărtăși acele lucruri simple care ne ajută pe toți să ne regăsim și să trăim experiențe autentice în fiecare zi: bucate felurite, activități care mai de care, locuri alese și idei nemuritoare, toate aducătoare de frumos și relaxare.

              Pentru o experiență completă și pentru a fi mereu la curent cu noutățile și veștile bune, te invităm să-ți creezi un cont.

              Pentru a recupera parola, te rugăm să-ți introduci adresa de e-mail:

              TRIMITE

              În scurt timp, vei primi parola pe e-mail.

              In Tihna  

              Bine ai venit în această oază de liniște,
              desprinsă din inima Ardealului!

               

              Aici poți descoperi și împărtăși acele lucruri simple care ne ajută pe toți să ne regăsim și să trăim experiențe autentice în fiecare zi: bucate felurite, activități care mai de care, locuri alese și idei nemuritoare, toate aducătoare de frumos și relaxare.

              Pentru o experiență completă și pentru a fi mereu la curent cu noutățile și veștile bune, te invităm să-ți creezi un cont.

              ODIHNĂ
              MIȘCARE
              NATURĂ
              MÂNCARE
              DO IT YOURSELF
              Creează cont Parcurge În Tihnă

              Detalii despre termenii și condiții, cookies și politica de confidenţialitate.

              Contact

              Dacă întâmpini vreo dificultate pe parcurs sau pur și simplu vrei să ne transmiți un mesaj, te rugăm să completezi formularul de mai jos.

              Nume și prenume:

              E-mail:

              Trimite

              Până atunci, ne poți găsi și pe:

              Facebook Pinterest Youtube