Pentru a prepara două porţii ai nevoie de: 500 grame ciuperci champignon, o ceapă, 2 căţei de usturoi, 2 linguri de făină, 50 ml ulei, pătrunjel, sare, piper.
REŢETE DE POST. Mod de preparare: se taie ceapa mărunt şi se pune la călit. Când a devenit aurie, se adaugă ciupercile curăţate şi tăiate feliuţe. Se lasă pe foc să fiarbă în suc propriu, acoperind vasul cu un capac.
Se adaugă făina, puţină apă cât să le acopere şi usturoiul tocat mărunt.
Se lasă pe foc să mai dea în clocot de câteva ori, apoi se opreşte focul. Se condimentează cu sare şi piper. Se serveşte fierbinte, ornată cu pătrunjel, alături de mămăligă.
Au comentat
14.09.2018
Ovidiu Gusetu
Ciulama de hribi.
Vezi toate răspunsurile Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
14.09.2018
Lucica Agache
Delicioasa,imi place si mie sa o prepar
Vezi toate răspunsurile Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
16.09.2018
OPREA NETA-AZALIA
pozele si reteta sunt publicate si pe alt site, va apartin sau...?
Vezi toate răspunsurile17.09.2018
Cretu Valentina
pozele imi apartin
Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
20.09.2018
Denisa Bărbulescu
Super! Tatal meu adora ciulamaua, chiar im weekend am preparat-o!
Vezi toate răspunsurile Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
03.10.2018
ZAHARIA IONUT LUCIAN
Ador ciulamaua,mai ales de ciuperci!
Vezi toate răspunsurile Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
30.10.2018
Viorica Gemanar
Mai trebuie niste mămăligă și este perfect!
Vezi toate răspunsurile Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
INTRĂ ÎN CONT