• Greieri

    Greieri

    Vânt

    Ploaie

    Ploaie în pădure

  • previous
  • play
  • pause
  • next
  • X
Cauta Inchide
Natură
    Rezultate găsite în categoria Natură
    Odihnă
      Rezultate găsite în categoria Odihnă
      Mâncare
        Rezultate găsite în categoria Mâncare
        Do it Yourself!
          Rezultate găsite în categoria Do it Yourself
          Mișcare
            Rezultate găsite în categoria Mișcare
            Profile
              In Tihna
              • Ambient
              • Caută
              • Postează în tihnă
              • INTRĂ ÎN CONT
              • Creează cont
              • Odihnă
              • Mișcare
              • Natură
              • Mâncare
              • Do it yourself
              • Hartă
              • Prăvălia de tihnă

              Urmărește-ne și pe:

              Facebook Pinterest Youtube

              Share

                Search
              Despre Contact

              Un proiect
              făcut cu răbdare de

              Napolact
              Inchide

              Mâncare

               

              Cozonac cu nuci şi smântână

              23.08.2018

              Cretu Valentina Cretu Valentina Comentarii:    7

              Facebook Twitter Pinterest

              – 500 g faina

              – 25 g drojdie

              – 160 g zahar

              – 2 plicuri zahar vanilat

              – 250 ml lapte

              – 100 ml ulei amestecat cu unt topit

              – 1/2 cescuta (expresso) smantana

              – 3 galbenusuri

              – 1 lingurita rasa de sare

              – esenta de vanilie, esenta lamaie, esenta portocala (in loc de coaja rasa)

              – 3 albusuri batute spuma cu 3 linguri de zahar

              – 250 g nuca macinata

              – 1 lingura cacao

              Etapa 1: Se amesteca bine dupa ce aluatul a dospit (adica dupa o ora jumate), intins foaia pe planseta unsa cu lei, intins umplutura deasupra si rulat frumos.
              Etapa 2: Pus ruloul in tava tapetata cu hartie de copt si lasat la loc ferit de curent inca 30 min (a stat in cuptorul nepornit) uns frumosul cu ou batut si presarat cu zahar
              Copt la 170 gr timp de vreo ora pana a iesit batul curatImagini pentru cozonac

              Share

              Facebook Twitter Pinterest

              Autorul

              Cretu Valentina

              Articole

              215

              Locuri

              3

              Comentarii

              80

              Alte articole

              Articol
              Cretu Valentina Cretu Valentina 4

              Mâncare

               

              TAITEII DE CASA

               
              Articol
              Cretu Valentina Cretu Valentina 4

              Mâncare

               

              TARTă CU VIșINE
              șI SMâNTâNă

               
              Articol
              Marius Tudosiei Marius Tudosiei 16

              Mâncare

               

              TORTULETELE CARE
              Mă SALVEAZă M...

               

              Au comentat

              24.08.2018

              Ovidiu Gusetu

              Parcă îi simt mirosul, proaspăt scos din cuptor.

              Vezi toate răspunsurile Răspunde și tu

              Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!

              24.08.2018

              Lucica Agache

              Din asa cozonac sa tot mananci-este delicios

              Vezi toate răspunsurile

              01.09.2018

              Ovidiu Gusetu

              Da, prefer cozonacii proaspeți scoși din cuptor

              Răspunde și tu

              Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!

              25.08.2018

              Mirela Gusetu

              Ce efect are smantana?

              Vezi toate răspunsurile Răspunde și tu

              Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!

              27.08.2018

              Ovidiu Gusetu

              Aș aprecia dacă fotografiile ar fi originale, nu copiate de pe net.

              Vezi toate răspunsurile Răspunde și tu

              Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!

              28.08.2018

              Mirela Gusetu

              La cozonac ai nevoie și de un cuptor bun!

              Vezi toate răspunsurile Răspunde și tu

              Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!

              08.10.2018

              ZAHARIA IONUT LUCIAN

              Un cozonac fraged si delicios datorita ingredientelor folosite.

              Vezi toate răspunsurile Răspunde și tu

              Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!

              Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!

              INTRĂ ÎN CONT
              Napolact
              Inchide
              Facebook Login

              Sau



              Am cont, vreau să intru in cont
              Facebook Login

              Sau



              Ai uitat parola?


              Nu ai cont?

              Articolul tău se află în validare, după ce va fi aprobat va apărea în contul tău!

              Te rugăm să activezi contul înainte de a te conecta

              Un email cu noua parolă tocmai a fost trimis

              Îți mulțumim pentru confirmare. Te rugăm să te autentifici pentru a intra în contul tău, punctul de pornire pentru o experiență așa cum ți-o dorești!





              Felicitări! Contul tău a fost creat. Te rugăm să verifici adresa de e-mail folosită, pentru a confirma și a accesa contul tău.

              Adresa de email sau parola introduse gresit.

              Prea multe încercări nereușite.

              Felicitări! Contul tău a fost modificat cu success.

              Bine ai venit în această oază de liniște, desprinsă din inima Ardealului!

              Aici poți descoperi și împărtăși acele lucruri simple care ne ajută pe toți să ne regăsim și să trăim experiențe autentice în fiecare zi: bucate felurite, activități care mai de care, locuri alese și idei nemuritoare, toate aducătoare de frumos și relaxare.

              Pentru o experiență completă și pentru a fi mereu la curent cu noutățile și veștile bune, te invităm să-ți creezi un cont.

              Pentru a recupera parola, te rugăm să-ți introduci adresa de e-mail:

              TRIMITE

              În scurt timp, vei primi parola pe e-mail.

              In Tihna  

              Bine ai venit în această oază de liniște,
              desprinsă din inima Ardealului!

               

              Aici poți descoperi și împărtăși acele lucruri simple care ne ajută pe toți să ne regăsim și să trăim experiențe autentice în fiecare zi: bucate felurite, activități care mai de care, locuri alese și idei nemuritoare, toate aducătoare de frumos și relaxare.

              Pentru o experiență completă și pentru a fi mereu la curent cu noutățile și veștile bune, te invităm să-ți creezi un cont.

              ODIHNĂ
              MIȘCARE
              NATURĂ
              MÂNCARE
              DO IT YOURSELF
              Creează cont Parcurge În Tihnă

              Detalii despre termenii și condiții, cookies și politica de confidenţialitate.

              Contact

              Dacă întâmpini vreo dificultate pe parcurs sau pur și simplu vrei să ne transmiți un mesaj, te rugăm să completezi formularul de mai jos.

              Nume și prenume:

              E-mail:

              Trimite

              Până atunci, ne poți găsi și pe:

              Facebook Pinterest Youtube