Ouăle Benedict se prepară destul de ușor, însă cu toții ne temem de această rețetă. În mod cert, este o rețetă importată, care nu are legătură cu obiceiurile gastronomice din România. Orișicum, acest mod de a prepara ouăle a devenit popular în țară, așa că vă scriu acest mesaj pentru a distruge mitul conform căruia sunt greu de preparat.
Așadar, cele două elemente esențiale în pregătirea acestui mic dejun sunt ouăle poșate și sosul olandez. Despre ouăle poșate nu vă pot spune decât că nu e cazul să complicați procesul: puneți apă la fiert, adăugați sare și oțet. După ce apa dă în clocot, dați focul la mic și adăugați oul foarte-foarte încet. În aproximativ 4 minute, oul este gata!
Sosul olandez se prepară dintr-un gălbenuș de ou, o lingură de apă, zeamă de lămâie, sare și unt pe care le puneți într-un vas și amestecați la blender.
Acum, că partea grea a trecut, mai aveți de adăugat pâine prăjită, roșii sau spanac și poate bacon.
Au comentat
13.07.2018
Elena Costache
Chiar pare usor de preparat, voi incerca si eu!
Vezi toate răspunsurile23.09.2018
Ovidiu Gusetu
Nu știu dacă vor și ieși.
Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
20.07.2018
Ovidiu Gusetu
Un mic dejun special, care ar trebui încercat pentru momente deosebite. Dacă suntem pe fugă dimineața nu vom avea timp.
Vezi toate răspunsurile Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
30.10.2018
Viorica Gemanar
Waww! O delicatesa! Multumesc frumos pentru rețetă!
Vezi toate răspunsurile Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
08.02.2019
Amalia Ungureanu
Trebuie sa ai indemanare
Vezi toate răspunsurile Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
INTRĂ ÎN CONT