Carnea de miel se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei si condimente,pulpele se cresteaza , se impaneaza cu bucatele de usturoi si se aseaza in tava alaturi de ceapa si de usturoiul tocate marunt.Se adauga si putina apa fiarta.
Se stropesc din cand in cand cu sosul din tava si cand au inceput sa se rumeneasca se adauga vinul si se condimenteaza dupa gust.
Articolul tău se află în validare, după ce va fi aprobat va apărea în contul tău!
Te rugăm să activezi contul înainte de a te conecta
Un email cu noua parolă tocmai a fost trimis
Îți mulțumim pentru confirmare. Te rugăm să te autentifici pentru a intra în contul tău, punctul de pornire pentru o experiență așa cum ți-o dorești!
Felicitări! Contul tău a fost creat. Te rugăm să verifici adresa de e-mail folosită, pentru a confirma și a accesa contul tău.
Adresa de email sau parola introduse gresit.
Prea multe încercări nereușite.
Felicitări! Contul tău a fost modificat cu success.
Bine ai venit în această oază de liniște, desprinsă din inima Ardealului!
Aici poți descoperi și împărtăși acele lucruri simple care ne ajută pe toți să ne regăsim și să trăim experiențe autentice în fiecare zi: bucate felurite, activități care mai de care, locuri alese și idei nemuritoare, toate aducătoare de frumos și relaxare.
Pentru o experiență completă și pentru a fi mereu la curent cu noutățile și veștile bune, te invităm să-ți creezi un cont.
Aici poți descoperi și împărtăși acele lucruri simple care ne ajută pe toți să ne regăsim și să trăim experiențe autentice în fiecare zi: bucate felurite, activități care mai de care, locuri alese și idei nemuritoare, toate aducătoare de frumos și relaxare.
Pentru o experiență completă și pentru a fi mereu la curent cu noutățile și veștile bune, te invităm să-ți creezi un cont.
Au comentat
08.10.2018
Ovidiu Gusetu
Îmi plac coastele de miel.
Vezi toate răspunsurile Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
17.10.2018
Irina varvorea
eu le pun in bait prima data, 24 ore si apoi le gatesc. o minunatie
Vezi toate răspunsurile21.10.2018
Ovidiu Gusetu
Da. Macerate la bait, cel putin 12 ore.
Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
21.10.2018
Lucica Agache
dELICIOASE,NE PLACE MULT FRIPTURA DE MIEL,
Vezi toate răspunsurile Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
09.11.2018
Ovidiu Gusetu
Să fie ținută carnea la baiț, să ia aroma.
Vezi toate răspunsurile Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
08.02.2019
Amalia Ungureanu
Îmi place mielul la cuptor dar cu mult vin și ceapa verde
Vezi toate răspunsurile Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
INTRĂ ÎN CONT