O idee de mic dejun delicios este terciul de ovăz cu iaurt. Ceea ce sună puțin straniu în limba română, s-ar traduce în limba engleză ca “porridge with yougurt” și parcă-parcă deodată sună mai atrăgător.
Trecând peste preconcepții, să știți că terciul de ovăz este o bază de mic dejun excelentă, care poate fi diversificată în funcție de poftele voastre din fiecare zi. O combinație delicioasă este totuși terciul combinat cu iaurt, căreia îi adăugăm și fructe. Bineînțeles, nu orice iaurt, ci Iaurt Cremos de-al Nostru 4% sau 10% sau chiar și 2% grăsime, după gust. Nu este de glumă cu găsirea iaurtului perfect, căci aroma și consistența este stabilită de acesta. În final, adăugați fructe: o banană, fructe de pădure, o piersică.
Vă asigurăm că veți fi complet surprinși de acest mic dejun consistent și foarte bun. Așteptăm părerile voastre în comentarii, iar dacă vă vin alte idei de a combina ovăzul și iaurtul, vă rugăm share!
Au comentat
10.03.2020
Anamaria Miloș
Terci, iaurt smantanos si banana, combinația preferata a bebelușului nostru!
Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
INTRĂ ÎN CONT