Blat: pandispan din 3 oua batute spuma cu 6 linguri de zahar, un praf de sare, 3 linguri de ulei, 6 linguri faina si 1/2 lingurita praf de copt. Se insiropeaza cu un sirop ales in functie de fructele alese la crema.
Crema: un iaurt Napolact cu fructe, 150 ml frisca. Se bate frisca, se amesteca cu iaurtul, se dizolva un plic de gelatina cu 50 ml apa. Dupa incorporarea iaurtului cu frisca se adauga gelatina. Se pot pune si fructe proaspete in frisca.
Jeleu: Se foloseste acelasi sirop ca la blat cu un plic de gelatina gelee.
Asamblare:
Dupa racire blat se insiropeaza, se toarna crema nivelata, apoi jeleul cate putin.
Au comentat
18.09.2018
Ana Cretu
O reteta delicioasa si sanatoasa!
Vezi toate răspunsurile Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
18.09.2018
Cretu Valentina
Reteta asta am vazut-o si pe alt site
Vezi toate răspunsurile21.09.2018
Ovidiu Gusetu
Se poate, nu este inventată total.
Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
20.09.2018
Denisa Bărbulescu
O prajitura super racoroasa, perfecta pentri vara!
Vezi toate răspunsurile21.09.2018
Ovidiu Gusetu
Merge vara foarte bine.
07.10.2018
Mirela Gusetu
Este un deluciu vara.
Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
20.09.2018
Lucica Agache
Delicioasa,iti vine sa o mananci
Vezi toate răspunsurile17.11.2018
Mirela Gusetu
Arată foarte bine!
Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
02.10.2018
ZAHARIA IONUT LUCIAN
O prajitura absolut fantastica!
Vezi toate răspunsurile Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
30.10.2018
Viorica Gemanar
O rețetă minunată pentru musafiri!
Vezi toate răspunsurile01.11.2018
Ovidiu Gusetu
Și arată și bine ca aspect.
Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
14.11.2018
Mirela Gavrila
Foarte bună rețeta! Felicitări!
Vezi toate răspunsurile Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
15.11.2018
Constanta Frant-Siminiceanu
Arata foarte bine ! Cred ca este si gustoasa !
Vezi toate răspunsurile Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
INTRĂ ÎN CONT