Ce poate fi mai delicios decât o combinație echilibrată între un pahar de vin bun și o brânză potrivită? Ai tinde să spui că nimic, însă vin cu un contra-argument: sosul condimentat, care completează de fapt perfect cele două elemente menționate mai sus.
Întrebarea este: cum preparăm acest sos astfel încât să fie complementar și nu intruziv?
Răspunsul meu este următoarea rețetă: un amestec care se fierbe în tigaie până devine gem și apoi se pune la răcit cam o lună:
Articolul tău se află în validare, după ce va fi aprobat va apărea în contul tău!
Te rugăm să activezi contul înainte de a te conecta
Un email cu noua parolă tocmai a fost trimis
Îți mulțumim pentru confirmare. Te rugăm să te autentifici pentru a intra în contul tău, punctul de pornire pentru o experiență așa cum ți-o dorești!
Felicitări! Contul tău a fost creat. Te rugăm să verifici adresa de e-mail folosită, pentru a confirma și a accesa contul tău.
Adresa de email sau parola introduse gresit.
Prea multe încercări nereușite.
Felicitări! Contul tău a fost modificat cu success.
Bine ai venit în această oază de liniște, desprinsă din inima Ardealului!
Aici poți descoperi și împărtăși acele lucruri simple care ne ajută pe toți să ne regăsim și să trăim experiențe autentice în fiecare zi: bucate felurite, activități care mai de care, locuri alese și idei nemuritoare, toate aducătoare de frumos și relaxare.
Pentru o experiență completă și pentru a fi mereu la curent cu noutățile și veștile bune, te invităm să-ți creezi un cont.
Aici poți descoperi și împărtăși acele lucruri simple care ne ajută pe toți să ne regăsim și să trăim experiențe autentice în fiecare zi: bucate felurite, activități care mai de care, locuri alese și idei nemuritoare, toate aducătoare de frumos și relaxare.
Pentru o experiență completă și pentru a fi mereu la curent cu noutățile și veștile bune, te invităm să-ți creezi un cont.
Au comentat
02.10.2019
baibarac aurel
e foarte gustos sosul.bravo........
Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
02.10.2019
Cristina-Elena Antohe
Un sos delicat si sănătos pentru un platou cu brânzeturi.
Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
INTRĂ ÎN CONT