Să gătești o ciulama bună este ușor, însă să gătești o ciulama echilibrată schimbă puțin datele problemei. Indiferent dacă ești vegetarian sau nu, recomand următoarea rețetă de ciulama de ciuperci (cu sau fără carne de pui adăugată):
o 500g ciuperci
o 1 ceapă
o 200ml lapte Napolact
o 3 linguri de smântână Napolact
o 1 lingură de făină
o 2 linguri de unt Napolact
o 2 căței de usturoi
o mărar
o sare
Curață și spală bine legumele, apoi taie mărunt ceapa și ciupercile. Pune-le la călit.
Dizolvă o lingură de făină și adaug-o în tigaia cu legume.
Adaugă 3 linguri din smântâna Napolact când toată compoziția se îngroașă.
Adaugă mărar și sare.
Nu uita să o mănânci cu mămăliguță!
Au comentat
03.02.2020
Lucica Agache
o gustare delicioasa
Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
INTRĂ ÎN CONT