Doar în perioada aceasta putem mânca faimoasa supă de dovleac, așa că ar trebui să mergem la achiziționat de dovlecei și învățat rețetă cât mai bine.
Așadar, ai nevoie de un mare dovleac curățat și tăiat cubulețe, dar și de praz, țelină, usturoi, apă fiartă, ulei de măsline, rozmarin, sare și piper.
Începi prin a cali țelina și prazul. Apoi adaugi bucățile de dovleac și usturoiul tocat. Continui să le călești până când se frăgezesc și nu uita să le condimentezi cu sare și piper.
Pentru omogenizare ai nevoie de un blender, de ingredientele călite, dar și de apă fiartă condimentată. În continuare, adaugi legumele și apa într-o oală și începi să le amesteci cu ajutorul blender-ului.
Când observi că toată compoziția este cremă, adaugi rozmarinul și pregătești bolurile…
Poftă bună!
Au comentat
20.10.2018
Lucica Agache
Avem totul la indemana,merita incercata aceasta reteta
Vezi toate răspunsurile24.10.2018
Ovidiu Gusetu
Eu am făcut și este bună.
Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
20.10.2018
Loredana Alecsandrescu
Yamii maine ca tot este duminica voi merge de dimineata la piata sa cumpar si sa fac si eu aceasta reteta. Numai buna supa de dovleac pentru o dupa amiaza de duminica. :P Multumesc pentru idee
Vezi toate răspunsurile24.10.2018
Ovidiu Gusetu
Trebuie să încerci, este bună.
Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
24.10.2018
Ovidiu Gusetu
O prepar destul de des toamna.
Vezi toate răspunsurile Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
24.10.2018
Ovidiu Gusetu
Eu mai adaug și niște bacon prăjit.
Vezi toate răspunsurile Răspunde și tuPentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
Pentru a lăsa un comentariu, te rugăm să intri în cont!
INTRĂ ÎN CONT