O inițiativă Napolact împreună cu Ready Nation

DESCOPERĂ Poveștile

Întâmplările tale, experiențe pentru ceilalți

Descoperă prin ce întâmplări trec alți părinți alături de micuții lor, iar dacă te simți inspirat împărtășește și tu povestea ta cu ei.

experiențe noi
în fiecare zi

Sfaturi utile

Doar dragostea de părinte te ajută să știi ce e mai bine pentru copilul tău. Dar, dacă ai nevoie de inspirație, suntem alături de tine cu câteva sfaturi practice.

peste 20 de experți readynation îți sunt alături cu recomandări

Vezi sfaturi

Napolact împreună cu Ready Nation Ro

Cu toții ne dorim un viitor mai bun pentru copiii noștri, iar liderii din mediul de afaceri și sectorul non-guvernamental s-au reunit în Ready Nation Romania (RNRo), o organizație al cărei scop este asigurarea celei mai solide temelii pentru viitorul tinerei generații – educația timpurie.

Dar educația timpurie de calitate este un efort colectiv, în care, pentru a pregăti viitorul, părinții din prezent au nevoie la rândul lor de susținere.

Proiectul “Povestioare în tihnă” este exemplul perfect de colaborare în scopul susținerii părinților în efortul lor de dezvoltare personală și a copiilor. O colaborare ce aduce pe masa familiei un mesaj care oferă părinților liniștea interioară că își cresc copiii așa cum se cuvine.

Iar celor mici o șansă în plus pentru dezvoltarea într-un mediu în care le sunt apreciate unicitatea și potențialul.

De la inițiativă până la punerea în practică, de la dorința de a face bine până la povestea de pe raftul magazinului, parteneriatul Napolact și ReadyNation România este un model de colaborare între mediul privat și cel non-guvernamental care sperăm și ne dorim să fie multiplicat.

Află mai multe despre Ready Nation România și despre acțiunile pe care aceștia le desfășoară pe
http://www.readynation.ro

Suntem lângă tine ca să te susținem și să-ți oferim încredere în tot ceea ce faci pentru copilul tău.