Gustarea de seară din inima Ardealului

Când vii seara acasă, după ce-ai trudit toată ziua, tot ce-ți dorești este să te liniștești ca să ai un somn ușor. Noi îi zicem “tihnă” și ea se poate obține în trei pași simpli: scuturi grijile de pe umeri, zâmbești cu toată inima și iei o gustare ușoară de seară făcută cu brânzică de la Napolact.

REȚETĂ SIMPLĂ ȘI uȘoarĂ

Ți-am pregătit două tipuri de brânzică de la Napolact pe care să le încerci după cum ți-e pofta: Cremă de telemea și Brânză Făgăraș. Ambele rețete sunt făcute cu câte două pahare de lapte și-o lingură de smântână.

Poftă bună!

Sugestii pentru gustări ușoare.

Și-un somn ușor!

Când ai poftă de ceva bun și dulce, dar ți-e teamă că e târziu ca să mănânci, alege să faci aceste Mini-tartine cu alune și Cremă de telemea de la Napolact.

Citește articolul

Ce zici dacă în seara asta îți faci o gustare ușoară cu Brânză Făgăraș de la Napolact? Sugestia noastră e să-ți faci un Sandviș cu ton.

Citește articolul

Dacă vrei să mănânci ceva ușor înainte de somn ușor, încearcă Rondelele delicioase, făcute cu Crema de telemea de la Napolact.

Citește articolul

O gustare ușoară se prepară foarte ușor. Descoperă rețeta pentru un delicios Sandviș cu somon și Brânză Făgăraș de la Napolact.

Citește articolul

Când ajungi seara acasă și vrei să mănânci ceva ușor, încearcă rețeta de Crudități colorate, făcută cu Crema de telemea de la Napolact.

Citește articolul

Primăvara ne îndeamnă să ne bucurăm de fructele proaspete, așa că iată o rețetă ușoară, perfectă la ceas de seară: Borcanul cu bunătăți și Brânză Făgăraș.

Citește articolul

Joacă-te cu ce ai prin cămară și pregătește-ți ceva ușor înainte de culcare: Mini-tartine sărate, făcute cu Crema de telemea de la Napolact.

Citește articolul

E trecut de ora 19 și cei mici vor musai ceva dulce? Surprinde-i cu Banana Split, o rețetă reinterpretată cu Brânza Făgăraș de la Napolact. Miam-miam!

Citește articolul

Ce zici de un Sandviș cu legume, seara când ajungi acasă? Îl faci în doi timpi și trei mișcări cu Crema de telemea de la Napolact.

Citește articolul

Seara, ai poftă de ceva ușor? Pregătește Bruschete multicolore cu Brânza Făgăraș de la Napolact. Destinde-te și mergi apoi la somn ușor!

Citește articolul

Încearcă Tartinele dulci cu fistic: o combinație de gusturi dulci și sărate. Se prepară foarte ușor cu Crema de telemea de la Napolact.

Citește articolul

Descoperă Salata de vitamine, o rețetă simplă cu Brânză Făgăraș de la Napolact. E ușoară, plină de culoare și perfectă de savurat înainte de culcare!

Citește articolul

Încarcă mai multe rețete